Luna octombrie cred că o voi dedica balurilor de boboci. A fost sezonul lor și am fost la peste 10 baluri în ultima lună și mai urmează vreo 7, deci sunt fix în mijlocul unei perioade aglomerate dar frumoase. Alerg între evenimente, baluri, radio și firmă, dar am mai multă energie ca oricând.

 

Nu știu foarte multe despre cum se organiza un bal de boboci în urmă cu ceva timp, dar acum este un adevărat spectacol care este ultra all inclusive: lumini, muzică, artiști și oameni cunoscuți. Desfășurătorul este pe ore, o echipă întreagă lucrează la fiecare detaliu, de la ținute, tehnică etc.

Cei care nu ați fost prezenți, ar fi bine să știți că există și o competiție pentru cel mai bun bal al sezonului #PLAYTHEWINNER, organizată de Silver Lights Events, care va avea finala în martie. Totul cu probe și puncte.

 

Gata cu vorbele multe, că am remarcat că acțiunea este la mare căutare. Iată ce am aflat sezonul asta de la boboci

 

  1. Pe vremea mea (adică acum 5-7 ani, să nu sune old) puteai să faci rost, relativ lejer, de alcool. Ei bine, acum nu se vinde deloc, nici măcar celor majori.
  2. Mulți au purtat cel puțin un articol de la H&Moschino. Serios, pe la toate din București.
  3. Nu se mai fumează.
  4. Abi, dacă nu știți căutați pe Youtube, cu doar o piesă lansată, a cam rupt la evenimente. Apariția lui e controversată, dar elevii îl adoră.
  5. Vloggerii sunt ceruți la aceste evenimente.
  6. Cei mai solicitați artiști sunt Lino Golden, Velea, Liviu Teodorescu, Șatra Benz și Irina Rimes.
  7. EDM de festival (Untold&Neversea) la căutare. Și trap! – sunt genuri muzicale (mă urmăresc și oameni mai serioși, I kno’)
  8. Încă există oameni mișto prin licee, iar tipele arată, mai toate, foarte majore, deși nu sunt.
  9. Nu prea mai există FB, toată lumea face instastories.
  10. Snapchat a avut doar un hype, dar a picat.

Mai vând ponturi când închei perioada asta.  Lista balurilor la care merg în noiembrie și decembrie e disponibilă în secțiunea calendar. Click aici

Pentru invitații la baluri luați legătura cu @SilverLightsEvents  sau la contact@feresteanu.net.

 

Ne auzim curând!

 

 

 

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *