Clasamentul final la ”Pe barba ta” – Creața (ex- LikeOne) a fost ultima concurentă din competiția București FM.

Peste 840.000 de like-uri pe facebook, peste 500.000 de urmăritori pe Instagram și peste 100.000 de oameni pe Youtube. Cristina, fosta LikeOne, este deja veterană printre vedetele născute pe internet. Prima oară s-a expus online în urmă cu mai bine de trei ani, în vara lui 2015, atunci când românii au început să o îndrăgească în rolul moldovencei.

În direct, Cristina Lupu, adică Like Creața a fost jovială și relaxată. A vorbit despre tot și toate: ,,Sunt foarte relaxată de când sunt singură. Nu vreau să intru în competiție cu nimeni și joc provocarea lui Fereșteanu doar pentru distracție”.

Creața a vorbit și despre competiția culinară în care participă: ,,Sunt acum într-un show televizat de cooking. Nu se știe până unde am ajuns, dar e clar că sunt fascinată de tot ce s-a întâmplat acolo. Mi-am descoperit o nouă pasiune în care am investit toate sentimentele”.

La fel de sinceră a spus că muzica îi dă viață și ascultă orice gen: ,,Ascult orice fel de muzică, chiar și manelele astea comerciale ca DjaDja sau Taki Taki, sunt o femeie relaxată”.

La capitolul puncte, a împușcat 11.

Iată clasamentul final:

  1. Mimi – 18 puncte
  2. Rux(ex Like One) ft. Viviana Sposub – 17 puncte
  3. Noaptea Târziu – 16 puncte
  4. Călin Goia (Voltaj) – 15 puncte (săptămâna 2)
  5. Bogdan Medvedi (ex- trupa Maxim) (săptămâna 4)
  6. Cristina Almășan – 13 puncte
  7. Like Creața- 11 puncte

Urmărește pe Youtube toate înregistrările ,,Pe Barba Ta”!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *